You were born with potential. You were born with goodness and trust. You were born with ideals and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. You are not meant for crawling, so don’t. You have wings. Learn to use them and fly. (Rumi)

Visie

Ik heb zelf helemaal doorvoeld hoe anders het leven verloopt als je vertrouwen hebt, in jezelf, in anderen, in het verloop van het leven.

Door je bewust te zijn van je kwaliteiten, van je kracht en echt te geloven in de mogelijkheden maak je de switch van (niet) hebben en (niet) willen naar ZIJN en DOEN, waarbij het handelen een logisch gevolg is van het zijn.

Ervaren en doorgronden dat we ons leven zelf creëren, heeft voor mij alles veranderd. Van een leven dat me energie kostte naar een leven dat me energie geeft. Want iets willen wat je niet hebt en iets hebben wat je niet wilt, dat kost energie.

Het is de kunst om het leven helemaal aan te gaan en te accepteren wat er op je pad komt. Geen hoogtes zonder laagtes, geen zomer zonder winter. En zelfs: de laagte evenveel appreciëren als de hoogte want ze brengt je zoveel bij.

Wil jij ook graag vervuld leven?

Ik geef mijn expertise en ervaring graag door en begeleid bij kleinere en grotere levensvragen, in het herstellen van het contact met datgene wat je van nature in je hebt zitten, met jouw kracht, zodat je opnieuw kan handelen vanuit je Zelf en weer bezield kan leven. Leven vanuit kracht en vertrouwen, met een open en vrije blik naar de wereld.

Ik neem je graag mee In Vogelvlucht.

Ons vertrekpunt is bekend. Waar, wanneer en hoe we landen is nog niet van belang. Dat wordt duidelijk tijdens onze vlucht.
We geven ons over aan de stroom die onze vleugels de kracht en de ruimte geeft om hoger en verder te vliegen dan we ooit mogelijk achtten. Vanuit dat vogelvluchtperspectief heb je een groter gezichtsveld en zie je meer mogelijkheden. Je krijgt een ander zicht op de situatie: wat eerst onduidelijk en chaotisch was, wordt overzichtelijk en helder.
Bovendien is het heerlijk stil en rustig daarboven zodat je weer alle ruimte krijgt om dichter bij jezelf te komen. Je stijgt zelf uit boven het niveau van het probleem naar het niveau van de oplossing.